Cattery   Nieuws   De Blauwe Rus   Poezen   Katers   Kittens   Overig   Contact   Links   Gastenboek  
Kittens



Zes jonge katjes.
Er waren zes jonge katjes.
Zo lief, zo schattig
Toen ze geboren waren leken ze net zes grijze spatjes
Toen ze geboren waren, waren ze nattig
We houden er geen een
En ook geen twee
Ze lijken net een grijze steen
Ze gaan allemaal met mensen mee
Iljitsj Trok



Af en toe fokken wij een nestje Russisch Blauwe kittens met onze mooie en vooral ook lieve poes Aline Siva Katyusha Dunoe en Kimara Royalblu Mischea en Kimara Silvan Naleerah, onze Australische import dames.
De Kittens die deze dames krijgen zijn van vaders die qua stamboom en type goed bij hen passen, geen familie van hen zijn en goede karakters en een goede gezondheid hebben. De kittens groeien op tussen drie opgroeiende kinderen en andere katten. Ze worden dagelijks geknuffeld en er word veel aandacht aan hen besteed. Zo groeien ze op tot evenwichtige, stressbestendige katten die graag bij mensen zijn.
Onze kittens worden grootgebracht op met name Carnibest versvoer en Orijen brokjes. Kittens mogen naar hun nieuwe, blijvende huizen wanneer ze minimaal 13 weken zijn. Ze zijn dan goed gesocialiseerd, volledig ingeŽnt en diverse keren ontwormd. Natuurlijk zijn ze ook vrij van vlooien of andere uitwendige parasieten. Alle kittens krijgen een contract mee waarin de rechten en plichten van koper en verkoper staan. Daarbij natuurlijk ook hun Europese dierenpaspoort met gezondheidsverklaring en hun stamboom.
Wanneer u geÔnteresseerd bent in een van onze kittens, kunt u ons vrijblijvend mailen voor informatie of om een afspraak te maken om langs te komen.


Kittens Geboren!

Kimara Royalblu Mischea heeft een nestje gekregen van onze lieve Leo (Lyov Yarilo Larksong Dunoe, nu eigendom van Cattery Dushenka in Schotland). Er zijn 6 kittens geboren, 3 jongens en 3 meisjes. Enkele kittens zijn nog beschikbaar voor liefdevolle en zorgzame eigenaren













Kimara Royalblu Mischea                                                                 Lyov Yarilo Larksong Dunoe


Kittens Verwacht!

Onze lieve Toesje (Aline Siva Katyusha Dunoe) zal rond 6 november haar laatste nestje krijgen bij ons in de cattery. De vader is Leo (Lyov Yarilo Larksong Dunoe, nu eigendom van Cattery Dushenka in Schotland)













Aline Siva Katyusha Dunoe                                                                       Lyov Yarilo Larksong Dunoe


Planning 2012

In 2012 hebben we de volgende nesten gepland:

Ch. Kimara Silvan Naleerah x Eur. Ch. Troika Sivi Tovaritsj
Kimara Royalblu Mischea x Eur. Ch. Troika Sivi Tovaritsj

Aanvragen voor deze nestjes zijn welkom. Er wordt voorrang gegeven aan huizen waar twee van onze kittens terecht kunnen of er al een andere kat aanwezig is. Plaatsing op onze wachtlijst is altijd vrijblijvend.


Bent u geinteresseerd in een kitten, neem dan gerust contact op via mail of telefoon.

Poezenleven
Negen dagen jachten
Negen weken wachten
Negen dagen blind
Anders is 't geen kattenkind
Bron: onbekend