Cattery   Nieuws   De Blauwe Rus   Poezen   Katers   Kittens   Overig   Contact   Links   Gastenboek  
Katers
Int.Ch.Troika Sivi Tovaritsj

HCM, PKD en CIN neg: 16-05-2008

Sinds eind april 2007 vormt de op 15 november 2006 geboren Int.Ch.Troika Sivi Tovaritsj (Grijs Vriendje) de nieuwste aanwinst van de cattery. Deze prachtige lieve engelse kater, gefokt door Clare Bandy van Troika Cattery in Engeland, is aangekocht als dekkater in samenwerking met cattery Mothers Finest van Esther Oudshoorn. Bij Esther woont deze lieverd met zijn prachtige geprononceerde snorhaarkussentjes en dikke vacht samen met de lieve Australische kater Gurindji in een groot buitenverblijf. Sivi is inmiddels vader geworden van een aantal nestjes en zal in de toekomst ook beperkt ingezet gaan worden voor buitendekkingen.
Sivi is een lieve knuffelkater die van veel aandacht houdt. Hij wordt heerlijk rustig van een lekker borstelpartij en zit op show graag op schoot of op de tafel. Hij heeft veel interesse in andere katten, poes of kater, en benaderd deze vriendelijk en vol vertrouwen.
Sivi staat beperkt ter dekking voor poezen die recent getest zijn op FeLV, FIV en die een HCM test kunnen overleggen van maximaal 6 maanden oud en gedaan door een specialist. Alle dekkingen worden vastgelegd in een dekcontract. Voor meer informatie over de dekvoorwaarden kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met de cattery (zie contactgegevens).


Troika Sivi Tovaritsj.

Stamboom volgt.


Ch.Lyasjko Andrej Dunoe
Op 3 april 1999 schonk onze mooie Amasja Dunoe het leven aan 1 kitten. Dit was Lyasjko Andrej Dunoe.
         stamboom
Lyasjko, ook wel Lappie genoemd, groeide bij ons op tot een mooie en erg lieve kater. Hij kon het goed vinden met onze kinderen en de andere katten. Toen Lyasjko twee jaar was, is hij verhuisd naar de familie Bastens van cattery Rhovanion in BelgiŽ. Hier had hij de kans om zijn lieve karakter door te geven aan zijn kittens. Inmiddels woont Lyasjko alweer een aantal jaren bij hen en is de lieveling van het gezin. Ondanks dat hij al aardig wat nestjes heeft verwekt sproeit hij nog steeds niet.
Lyasjko gaf zijn lieve karakter, zijn dikke vacht met zilverglans en zijn mooie profiel door aan zijn kinderen. Hij is bij ons inmiddels vader geworden van een aantal mooie nesten.Bernescot. Zijn kinderen zijn geliefde huiskatten, goede showkatten ( zie Marenka Dunoe op de showpagina) en goede fokkatten.
Lyasjko geniet nu van zijn welverdiende rust samen met zijn zoon Keshi, met wie hij een hechte band heeft gevormd. Samen met Keshi en de honden woont hij nog steeds bij de Fam. Bastens en geniet daar van de knuffels en aandacht.