Rus van de Maand
Juni


Deze twee mooie katers zijn de eersten in de reeks Rus van de Maand. Het is de bedoeling elke maand een, of zoals hier twee bij elkaar horende Russen, in het zonnetje te zetten. Wil je jouw Rus hier ook zien staan, stuur dan een goede scherpe foto met een stukje tekst over je Rus naar het adres op de contactpagina.


Boris en Demi


Boris de Bernaville

Ik ben Boris de Bernaville. Een forse Russenkater van bijna 6 kg en ik word in december 4 jaar. Ik kan samen met Demi de boel goed op de kop zetten en Dax uitdagen voor een potje achter elkaar aan rennen. Spelen met de muisjes doe ik ook graag en als ik net op de bak ben geweest voor de "grote boodschap" ren ik altijd als een gek door de kamer en maak daarbij een geluid wat vele Russenbaasjes niet kennen. Verder vindt ik het ook niet leuk als ik mijn zin niet krijg en dat laat ik dan wel even merken door te blazen.


Demi de Bernaville

Ik ben Demi de Bernaville en dus familie van Boris. Vergeleken met Boris ben ik maar een "kleintje" van bijna 5 kg. Ik kom uit een nestje later en wordt in oktober 3. Ik ben heel goed in deurtjes en laadjes open maken. Laatst heb ik de tegoedbon van de kapper van mijn vrouwtje kwijt gemaakt die in de dressoirla lag omdat ik zo graag met mijn muisje wilde spelen die het vrouwtje daar in gelegd had. Grrgrr; nu heeft ze ze in het Russenblik van Royal Canin gedaan dus kan ik ze niet meer pakken. Ik knuffel het liefst met Boris maar ik wil ook vaak met vrouwtje knuffelen.
Wil je meer weten van deze Russen en hun andere huisgenoten, kijk dan eens op hun eigen homepage:
Homepage van Boris en Demi

tekst en foto's: Jolanda Mannessen